Meet the Artist

Sinds 2014 ben ik de trotse eigenaar van SB Designs, waarbij ik diverse werkzaamheden verricht op het gebied van Illustratie, Ontwerp & Design. Van illustratieve tot grafische opdrachten, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Drukwerk, website designs, logo's en huisstijlen, maar ook persoonlijke illustraties en kaartontwerpen. Eveneens heb ik nog een tweede handelsnaam SB Designs Creations, waaronder ik diverse eigen productlijnen heb opgezet.

Toen ik in 2015 voor het eerst in aanraking kwam met het ontwerpen van geboortekaartjes, werd ik daar direct heel blij van. Wat is dat mooi en bijzonder om te doen! Ter plekke heb ik toen besloten dat binnen de illustratie het ontwerpen van geboortekaartjes een specialisatie van mij zou worden. Zo gezegd zo gedaan. Ik ben toen begonnen met het opzetten van een geboortekaartjes collectie. Magische geboortekaartjes, die illustratief van aard zijn.

Kijk gerust rond op deze website en bij vragen kun je altijd contact opnemen. Voel je eveneens vrij om een kijkje te nemen op mijn portfolio website.

Vriendelijke groet,

Susanne Bot-Boer | SB Designs (Creations)