Meet the Artist

De eerste twee letters van SB Designs staan voor mijn naam; Susanne Bot-Boer. Al sinds ik een potlood kan vasthouden, haal ik veel plezier uit het maken van tekeningen. Ik vind het geweldig om ideeën en schetsen visueel te maken en vorm te geven. Dat heeft ertoe geleid dat ik in 2014 mijn eigen bedrijfje ben gestart.

Binnen illustratie & ontwerp ben ik echt een duizendpoot. De werkzaamheden die ik verricht zijn heel divers. Van grafisch vormgeving opdrachten als logo's en flyers tot meer illustratieve opdrachten voor zowel digitaal als drukwerk. Daarnaast heb ik ook nog een tweede handelsnaam, SB Designs Creations. Onder deze handelsnaam vallen alle fantasy sieraden en producten die ik zelf maak.

In mijn illustraties streef ik een dromerige en sprookjesachtige sfeer na, met hier en daar ‘een donker randje’. Ik laat me inspireren door fantasy, de natuur & alles wat magisch is. In mijn werk ben ik altijd opzoek naar balans tussen analoog materiaal en digitale technieken. Ik speel veel met licht/donker contrasten, kleuren, texturen en lijnen.

Naast werk in opdracht, vind ik het leuk om eigen projecten op te zetten. Toen ik in aanraking kwam met het ontwerpen van geboortekaartjes, voelde ik meteen kriebels in mijn buik. Dat vind ik leuk om te doen! Zodoende ben ik begonnen met het ontwerpen van geïllustreerde geboortekaartjes. Ik heb een eigen lijn weten op te zetten, met alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast heb ik een webshop toegevoegd met leuke baby & mama cadeaus. Dit komt voort uit een verlengstuk van SB Designs Creations. Zo heb ik de verschillende vakgebieden en expertises die ik bezit kunnen bundelen voor deze website.

Kijk gerust rond op deze website en bij vragen kun je altijd contact opnemen.

Met vriendelijke groet,


Susanne Bot-Boer
SB Designs & SB Designs Creations