Bijpassende producten

Naast de illustratieve geboortekaartjes is het mogelijk om leuke bijpassende producten te bestellen.

Sluitzegels

Sluitzegels worden gebruikt om enveloppen dicht te plakken. Daarnaast geven ze een leuk feestelijk detail aan de kraampost. De illustratie op de sluitzegels kan een deel of een detail van het geboortekaartje zijn. Het zijn ronde stickers met een diameter van 30 mm. Sluitzegels kunnen als extra worden toegevoegd aan de bestelling en worden op stickervellen geleverd.

Geboortekaartje op canvas

Leuk voor in de babykamer, een afdruk van jullie geboortekaartje op canvas. Het ontwerp kan naar wens worden aangepast. Bijvoorbeeld alleen de illustratie van de voorkant van het kaartje of juist van de binnenkant en de keuze om wel of niet de naam van jullie kindje erbij te zetten. Om een geboortekaartje op canvas te bestellen of voor meer informatie, neem contact op.

Dromenvanger met illustratie

Een dromenvanger met daarin een illustratie verwerkt. Bijvoorbeeld de illustratie van het geboortekaartje. Leuk voor in de babykamer. Dromenvangers zijn maatwerk en leverbaar in verschillende groottes en in verschillende materialen. Neem contact op voor meer informatie.