Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van SB Designs en hebben betrekking op de website geboortekaartjes.sbdesigns.nl. Alle belangrijke voorwaarden omtrent de geboortekaartjes collectie van SB Designs, staan in deze Algemene voorwaarden beschreven.

Laatst gewijzigd: 22-01-2019

Geboortekaartjes collectie

Alle illustraties/geboortekaartjes zijn een ontwerp van SB Designs, Susanne Bot-Boer.

Exclusiviteit

Alle geboortekaartjes zijn  hand- en digitaal getekend & ontworpen door SB Designs, Susanne Bot-Boer. De designs zijn uniek en nergens anders te vinden. Geboortekaartjes uit de algemene collectie kunnen meermaals worden besteld, bij een kaartje op maat geldt volledige exclusiviteit.

Licentie

Standaard is er sprake van een basislicentie. Dit betekent dat het ontwerp alleen mag worden gebruikt, voor de afgesproken uitingen, zoals een geboortekaartje of de afbeelding gedrukt op canvas. Bij een kaartje op maat, mag de afbeelding ook alleen worden gebruikt voor de benoemde uitingen, tenzij anders afgesproken.

Prijzen

De prijzen van de online geboortekaartjes collectie staan vermeld op de website. Bij wijzigingen, wordt altijd de datum aangegeven. SB Designs behoudt zich het recht de prijzen te wijzigen op basis van prijswijzigingen van leveranciers & derden, complexiteit van het ontwerp en inflatie. Zowel bij geboortekaartjes op maat als een bestelling uit de collectie, wordt vooraf een offerte verstuurd, zodat er geen verrassingen zijn omtrent de kosten.

Bestellen

Een bestelling plaatsen kun je doen door mij een e-mail te sturen (info@sbdesigns.nl) met daarin alle informatie die jullie al weten. Mocht er informatie ontbreken, dan vraag ik die alsnog bij jullie op. Naar gelang deze gegevens zal ik een offerte opmaken, waarna het aan jullie is om de bestelling te plaatsen of niet.

Betaalwijze

Het volledige bedrag van de geboortekaartjes dient te zijn betaald, voordat ze definitief worden gedrukt & geleverd (m.u.v. de proefdruk). Betaling geschied door middel van een overschrijving, met het bedrag zoals vermeld op de factuur. Vermeld bij de overschrijving altijd het factuurnummer, dan is voor SB Designs direct duidelijk welke bestelling het betreft.

Eigendom & Copyright

SB Designs blijft de eigenaar van de illustraties. Dit betekent dat de illustratie niet zomaar voor andere toepassingen mag worden gebruikt. Voor ieder ander gebruik daar wat op de factuur staat vermeld, is schriftelijke toestemming van SB Designs/ Susanne Bot-Boer nodig. Eveneens mogen er geen wijzigingen of aanpassingen aan de illustratie worden gedaan. De ontwerpen mogen op geen enkele wijze gekopieerd, vermenigvuldigd of gecommercialiseerd worden. Bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen.

Naamsvermelding

SB Designs behoudt zich het recht om (passend in het design) haar logo en/of naams- & (portfolio)websitevermelding op het ontwerp te vermelden.

Annuleren

Het annuleren van een bestelling kan altijd, maar is niet altijd kosteloos. Zolang jullie nog niet akkoord zijn gegaan met de offerte, kunnen jullie kosteloos de bestelling annuleren. Bij annulering van een standaard kaartje uit de collectie, nadat jullie akkoord zijn gegaan met de offerte, wordt € 35,- in rekening gebracht. Dit geldt tot het moment waarop de kaartjes zijn gedrukt.

Hebben jullie akkoord gegeven na aanleiding van de digitale eindproef met alle gegevens erop en eraan? Dan is de opdracht tot het drukwerk gegeven en kan de bestelling niet meer worden geannuleerd. Alle gemaakte kosten (waaronder de drukkosten) worden dan in rekening gebracht. Raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor uitgebreide informatie.

Annulering bij illustratieve wijzigingen in het ontwerp of een volledig kaartje op maat, zijn de annuleringskosten afhankelijk van het aantal uur dat reeds aan het ontwerp is besteed.

Aanleveren

  • SB Designs is niet verantwoordelijk voor tekst- of spellingsfouten. Voordat het werk naar de drukker gaat, ontvangt u nog een digitale final drukproef. U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de spelling & tekst.
  • Kleuren van een beeldscherm kunnen (licht) afwijken van de geprinte kleuren. In de prijzen zit altijd een gedrukte proefdruk inbegrepen. Deze geprinte proefdruk is verplicht, omdat ik zeker wil zijn dat de gedrukte kleuren naar tevredenheid zijn.
  • Wanneer er voor een ontwerp bestanden worden aangeleverd (gedicht, foto, tekst), wordt ervan uitgegaan dat de rechten voor het gebruik zijn geregeld (vrijgegeven van rechten, betaald voor licentie, etc.). SB Designs is niet verantwoordelijk voor de rechten van aangeleverd materiaal.

Drukwerk & verzending

De prijzen van de geboortekaartjes zijn inclusief drukwerk (m.u.v. de richtprijs voor kaartje op maat) en exclusief verzendkosten. De prijs die voor het drukwerk is inbegrepen, betreft de prijs voor een spoedbestelling. Dit betekent dat wanneer de baby geboren is en de naw gegevens bekend zijn, de gegevens direct kunnen worden doorgegeven aan SB Designs, verwerkt worden op de final digitale proef en na jullie akkoord, direct gedrukt & verzonden worden.

Levertijd

Wanneer de final digitale proef akkoord is, worden de kaartjes direct gedrukt en verzonden. Binnen Nederland is het in de regel de volgende werkdag in huis. Echter, hieraan kunnen geen rechten worden verleend. Het pakket wordt verzonden via vervoersbedrijven en ook daar zijn wel eens vertragingen waar helaas niks aan te doen is.

Schade

In het onverhoopte geval dat de geboortekaartjes schade hebben opgelopen, neem dan direct contact op met SB Designs. Dan kan direct worden gekeken naar een passende oplossing.

Privacy

SB Designs gaat strikt vertrouwelijk om met de verstrekte persoonlijke gegevens en deelt deze/deelt delen hiervan alleen met derden die nodig zijn voor het geboortekaartje (zoals drukkerij), betaling (zoals bank) en bezorging (zoals vervoersbedrijf). Bij een online publicatie worden altijd de persoonlijke gegevens weggehaald of onleesbaar gemaakt.

Contactgegevens

Susanne Bot-Boer
Fantasy Artist

Adres
Grashof 40
2403 VH Alphen aan den Rijn
Nederland

E-mail: info@sbdesigns.nl
Geboortekaartjes website: www.geboortekaartjes.sbdesigns.nl

Portfolio website: www.sbdesigns.nl